Действията на САЩ и съюзниците им, насочени към подронване на

...
Действията на САЩ и съюзниците им, насочени към подронване на
Коментари Харесай

Лавров: Действията на САЩ и съюзниците им тревожат Русия!

Действията на Съединени американски щати и съдружниците им, ориентирани към подронване на архитектурата на интернационалната сигурност, опираща се на Организация на обединените нации, надълбоко тревожат Русия. Това съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров на конференция за активността на дипломацията на Москва през 2020 година, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Русия е разтревожена по-специално от устрема да се не помнят " класическите форми и правила на интернационалното право в сгода на така наречен международен ред, основан на правила ", добави той.

Москва нито един път не е получила от Запада доказателства, потвърждаващи голословните му обвинявания против Русия, свързани да вземем за пример с изказвания за нейна интервенция в изборите в Съединени американски щати, със обстановката към татко и щерка Скрипал, нещастието с малайзийския Боинг, със случая Алексей Навални и други, съобщи главата на съветската дипломация.

Русия се стреми оптимално градивно да работи на интернационалната сцена, акцентира Лавров и посочи, че " всички налични искания би трябвало да се разискват на преговорната маса. Винаги сме били подготвени за това ", добави той.

Руският външен министър разчита, че определеният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще сформира професионален екип, с който Русия ще може да работи по казуса с контрола над въоръженията.

Самият Байдън също е експерт в тази сфера и съгласно мен ще има интерес екипът му да бъде професионален, а не пропагандистки, сподели Лавров.

Шефовете на най-големите софтуерни компании в Съединени американски щати " не дават пет пари за конституциите на своите страни, разяснява съветският първи посланик дейностите на обществените мрежи по отношение на сметките на американския президент Доналд Тръмп.

" Толерантността към многообразието е линия, която Западът доста бързо губи ", съобщи Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР