Действията на МРРБ и Агенция "Пътна инфраструктура" от тази седмица

...
Действията на МРРБ и Агенция "Пътна инфраструктура" от тази седмица
Коментари Харесай

Кирил Петков поиска незабавно да бъде освободен шефът на АПИ

Действията на Министерство на регионалното развитие и Агенция "Пътна инфраструктура " от тази седмица са показателни, че на България е нужно ново антикорупционно болшинство

"Очаквам министър Гроздан Караджов неотложно да освободи ръководителя на АПИ, поради чиито дейности и бездействия е нарушен публичният интерес в интерес на привилегировани компании ", написа Кирил Петков във Facebook.

Публикацията му е по отношение на изнесените от зам.-финансовия министър данни за нарушавания, позволени от АПИ във връзка с публичните поръчки за ремонт и поддръжка на пътищата. Вчера пътната организация ненадейно разгласи прекратяването на всички поръчки за пътна поддръжка в страната.

Действията на Министерство на регионалното развитие и Агенция "Пътна инфраструктура " от тази седмица са показателни, че на България е нужно ново антикорупционно болшинство, счита министър председателят в оставка.

"За следващ път сламени служители и брокери влязоха в акция за запазване на държавната хранилка за строителните компании, близки до ГЕРБ и кръговете към тях. Същите, взели стотици милиони на мрачно за работа по пътищата, с контракти, по които текат инспекции поради порочни строителни практики ", написа Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР