Действително има сериал, но се опасявам, че г-н Гешев не

...
Действително има сериал, но се опасявам, че г-н Гешев не
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Има сериал, но г-н Гешев не е сценариста. Питайте сценаристите за ролята на Сарафов

" Действително има сериал, само че се притеснявам, че господин Гешев не е сценариста. Познавам Борислав Сарафов като експерт, само че кой тъкмо каква роля играе, питайте сценаристите ". Това сподели вътрешният министър Иван Демерджиев пред bTV.
 
" Имаме спор с господин Гешев дали този гърмеж е можел да засегне хората вътре в автомобила. Аз не преставам да считам, че не е могъл да засегне хората вътре, а той счита противоположното. Той е пътувал както е редно – без фамилията си. Автомобилът не може да побере толкоз хора ", изясни той.
 
" За мен Гешев си отива, само че това не взема решение казуса. Той от дълго време трябваше да прозре, че да стартира да работи съществено, да уличи, даже да задържи хората, които в този момент са застанали против него. Знам, че дълго време прокуратурата държи на трупчета производства ", твърди служебният министър на вътрешните работи.
 
Според него за по-малко от два дни сме разбрали, че правосъдната система не е толкоз самостоятелна колкото се прокламира.
 
" Искат да го махнат хората, които го назначиха през 2019 година - господин Борисов и хората към него.  Нищо не се е трансформирало от 2019 година, а се сервира като ново начало. Ролята на Движение за права и свободи е такава каквато е била постоянно. Двете политически сили - ГЕРБ и Движение за права и свободи вървят дружно. Аз не разбирам по този начин правосъдната промяна, разбирам я като същински съд, същинска прокуратура. Дайте си сметка по какъв начин идващия основен прокурор ще се бори с корупцията, в случай че отстраняването му е въпрос на един ден ", продължи разсъжденията си той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР