Действащият шампион на Европа по League of Legends, Rogue, отсрами

...
Действащият шампион на Европа по League of Legends, Rogue, отсрами
Коментари Харесай

Rogue отсрами Европа а втората квота на Китай отпадна

Действащият първенец на Европа по League of Legends, Rogue, отсрами европейския район на Световното състезание, провеждащо се в Съединени американски щати. „ Крадците “ се измъкнаха от сложната група, в която се намираха и съумяха да си обезпечат място в четвъртфиналната фаза на шампионата на планетата.

Европейският отбор остана втори, откакто стартира със серия от 4 следващи победи, само че след това позволи 2 проваляне, което го прати на бараж за първото място в група C против четвъртите от Южна Корея – DRX.

STILL UNDEFEATED: go 4-0 as they take down!
— LoL Esports (@lolesports)
Срещата бе изгубена, което значи, че първенците от LEC ще спорят на четвъртфинал против T1, JDG или спечелилият от група D, който ще стане явен тази нощ.

THE NUMBER ONE IN GROUP C: win the tie-breaker against!
— LoL Esports (@lolesports)
По-интересното в развиването на група C обаче бе, че един от най-силните отбори от Китай Top Esports, който дълго време бе водач в азиатската страна, отпадна. Тимът стартира неприятно през първите дни на груповата фаза, а късно нощес позволи изненадваща загуба от новобранеца в група GAM Esports.

After DRX's win against GAM, are eliminated from Quarterfinal contention.
— LoL Esports (@lolesports)
Въпреки че след това TES завоюва и против Rogue, и против DRX, провалянето от виетнамския отбор се оказа основно за отпадането на “JackeyLove ” и компания.

фотография: gettyimages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР