Дейността на Уилям Булман се популяризира чрез Института Монро. Той

...
Дейността на Уилям Булман се популяризира чрез Института Монро. Той
Коментари Харесай

Няма физическо време и следователно няма биологично стареене или разпад (втора част)

Дейността на Уилям Булман се разпространява посредством Института „ Монро ". Той е създател на доста бестселъри, откривател и специалист по извънтелесни прекарвания (опит отвън тялото - OИТ) с над 40 години опит в тази област. У нас е прочут с „ Приключения отвън тялото ". Неговите завладяващи книги ви канят да измененията гледната точка, от която виждате този свят и себе си. Предлагаме ви изявление на Стюард Свердлоу с Булман за естеството на новото знание, за неограничените благоприятни условия на човешката чувствителност и опцията ни да черпим информация от отвъдното.
(Прочетете част първа тук)

... Да, припомням си този епизод от вашата книга. Това е сигнал за пробуждане за всички нас, че намирането на храброст да се надигнем против страховете си е ключът към извеждането на живота ни към идващия стадий на схващане.Някои хора гледат на книгата ви „ Висшият Аз в този момент " като тип подготовка за последното извънтелесно прекарване: физическата гибел. Смъртта е тематика, от която доста хора се опасяват. Смъртта на егото е друга от физическата гибел. Казва се, че егото умира още веднъж и още веднъж, до момента в който към момента сме в тялото. Защо смятате, че ОИТ е идеалното средство за подготовка за пътуването в отвъдното?  - Физическият свят е единствено краткотрайна подготвителна площадка. Всички ние ще еволюираме оттатък нуждата от това - някои по-бързо, други - по-бавно. Сегашният ни опит в материята е единствено дребна част от нашето продължаващо пътешестване отвън тялото. Хората остават захласнати от своето биологично положение и физическа форма. Те към момента имат вяра, че са физически човешки същества. С други думи, физическият живот е по-малко от една десета от един % от продължаващото ни битие през вечността. Нефизическият живот е мястото, където съществува нашата първична еволюция. Често не виждаме по-голямата картина, тъй като сме прекомерно фокусирани върху физическото. Виждаме единствено най-плътното равнище на действителността.
- Това наподобява като приятелско увещание, че можем да се свържем с хората единствено от мястото, на което се намират сега. Те виждат и претърпяват единствено това, което са подготвени и желаят да одобряват на енергийни и други невидими равнища.- Нека бъда явен, ние въобще не сме биологични същества, а нефизически същества, разрастващи се оттатък материята. Еволюцията на съзнанието продължава през голям брой стадии оттатък физическото прекарване. Ние едвам започваме нашето пътешестване.
- Тази мантра е извънредно потребна - „ Аз не съм тялото, не съм страстите, не съм мозъкът, аз съм Душата “. Да го кажеш на глас е едно, да интернализираш и да живееш умишлено е друго. Втората част на „ Висшия Аз в този момент " е написана от брачната половинка ви Сюзън Булман. Тя черпи от своя опит в приюта. Как той оформя и способства за образуването на друго отношение към гибелта и ритуалите в западния свят?- Тази част от книгата е за приюта, оправянето с неизлечимо болните и гибелта на другите.  Предоставя ефикасен проект за деяние към нов метод към гибелта. Целта е да се подчертаят изборите, които вършим по време на процеса на умиране. Това отваря мозъка ни за по-голямата картина на съзнателния преход. 
- На Запад, от момента, в който сме родени, ние сме обусловени да се приготвяме да умрем, да приемем, че животът и това, което сме, има начало и край. Ние сме научени да забравяме нашата безсмъртна Душа и създание. Дали това признание или събуждане за разширение на съзнанието кара читателите да премислят процеса на гибелта?   - На Запад заобикаляме тематиката за гибелта, вместо да прегърнем опцията да повлияем на прехода на съзнанието си. Трябва да преглеждаме физическата гибел като единствено една стъпка в нашето пътешестване. Това не е краят на нашето битие, а идната фаза от нашата еволюция. Ефективна подготовка за преход на съзнанието за жалост липсва в доста от нашите обичайни религиозни практики.
- Ами в случай че човек не би трябвало да почине, с цел да се слее изцяло с Висшия Аз? Може ли идващият стадий от човешката еволюция да включва биохимична и енергийна смяна или активиране/надграждане на ДНК, което ще сътвори нов тип битие на Земята?  - Важно е да признаем, че прочувствените и физическите привързаности, които имаме, не се сдобряват автоматизирано сега на гибелта. Всъщност положението на съзнанието ни изцяло ще се придвижи от физическото към нефизическото битие. Това може да се управлява от думите и дейностите, подхванати преди, по време и след физическия преход. Ние насърчаваме хората да бъдат дейни участници в личното си духовно израстване.
„ Ако желаете да разсъните цялото човечество, тогава събудете себе си. Ако желаете да премахнете страданието в света, тогава елиминирайте всичко, което е мрачно и отрицателно в себе си. " - Лао Дзъ
- Бихте ли споделили вашите най-значими духовни уроци и събитията, които са ги провокирали? Кое е най-запомнящото се място от астралните ви пътувания и какво запазихте или научихте там?- Най-значимото прекарване, което имах, е да се слея с моя Висш Аз по време на ОИТ. Това беше прекарване, изменящо живота, което е доста мъчно да се опише. Представете си, че плавате в атмосфера на чиста обич, ясна светлина и всезнаеща мъдрост на съзнанието. Това беше основата за огромна част от това, което знам и преподавам през днешния ден.
-  В четвърта глава на книгата си вие оферирате на своите читатели „ Предизвикателство за промяна за 21 дни “. Това включва серия от стъпки за духовна промяна, в това число задаване на сложни въпроси. Вие минавали ли сте през това? Как се промени вашата физическа действителност?- 21-дневното предизвикателство е документи на нашите персонални диалози. Виждайки стойност в това като упражнение, взехме решение да го споделим за да подкрепим другите в тяхната духовна еволюция.
 - Казват, че всичко ни приготвя за непредвиденото. Във всички области на нашия живот ние научаваме или си спомняме избрани вродени умения и по-късно попадаме в обстановки, в които ги прилагаме на процедура. Напомняте на хората, че би трябвало да сме готови за бързи промени в съзнанието и бързи промени в действителността. Кои са някои от най-големите изненади, които самичък сте преживявали? - Най-голямата изненада за мен беше какъв брой превъплъщения съм имал. Изглежда, че съм имал потребност да бъда част от едни и същи уроци доста повече, в сравнение с си мислех. Например, бил съм боец по време на войни повече пъти, в сравнение с си припомням. Някои от тези прекарвания са разказани в детайли в книгите ми. Явно не съм бързо учещ се и би трябвало да дублирам едни и същи уроци, до момента в който най-после ги усвоя. Вярвам, че съм прекъснал тази верига от събития в този живот, защото в този момент изпитвам омерзение към този тип спорове.
 - В книгите си разказвате за примерни принадлежности като дихателна работа, йога, звукови технологии, пеене и барабани. За допълнение на астралното, осъзнатото сънуване и ОИТ, кои са най-ефективните? - Открих, че звуковата технология е доста ефикасна като допълнение към дълбоката медитация. Използвам Hemi-Sync във всичките си семинари, тъй като е потвърдено, че е мощен инструмент, който усъвършенства техниките. Това оказва помощ на хората в техните проучвания на съзнанието.
 - Какъв съвет можете да дадете на хората, които към момента търсят, в тяхното духовно пътешестване? Нещо съответно, което бихте желали нашите читатели да вземат от вашия опит?- Получете знанията и методите, с цел да имате собствен личен бездънен нравствен опит. Открийте способ за вътрешно проучване, който резонира с вас, и го практикувайте всекидневно. Открих, че вярванията са спънка за нашата еволюция. Ето за какво е неотложно да предприемем личните си пътувания и сами да открием отговорите.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР