Дейностите се очаква да бъдат приключени до края на месец

...
Дейностите се очаква да бъдат приключени до края на месец
Коментари Харесай

„Слънчев бряг“ АД инвестира над 2 милиона лева в подготовка на инфраструктурата за Лято 2024

Дейностите се чака да бъдат завършени до края на месец април 2024 година,

„ Слънчев бряг “ АД осъществя редица действия по подготовка на идния туристически сезон в най-големия курортен комплекс у нас. За Лято 2024 сдружението, притежател и оператор инфраструктурата в зона Изток в Слънчев бряг, реновира Централна алея чрез  замяна на настилка, реорганизация на зелените площи и ново осветяване. Ремонтните действия на алея „ Кубан “ включват още осъществени отводнявания, положена е локално попивна канализация, която да усвоява дъждовната вода, построена е нова напоителна система, както и са положени нови връзки, нужни за прилежащите туристически обекти. След реновацията ще се обособи нов и съвременен площад пред хотел „ Кубан “.

 

Плановете на „ Слънчев бряг “ АД за тази година са в инфраструктурата в комплекса да бъдат вложени над 2 милиона лв.. Дейностите, който се чакат да бъдат завършени до края на месец април 2024 година, включват още  полагане на нови асфалтови настилки по улици навътре в комплекса, озеленяване, замяна на осветителни тела, както и обезпаразитяване.

Припомняме, че „ Слънчев бряг “ АД стопанисва и ръководи инфраструктурата в зона Изток в комплекса - алеи, улици, зелени площи, ситуирани на към 650 000 кв. м., лична ВиК мрежа, както и в зона Запад към 55 000 кв. м земя, включително оранжерия и складови пространства. „ Слънчев бряг “ АД не има туристически обекти – хотели, заведения и други и не прави туроператорска активност. От 2011 година няма приходи от инфраструктурни такси, а вложенията в инфраструктурата са от доходи от лична активност.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР