Дейна Бианкалана, прочула се у нас като бившата на Джино

...
Дейна Бианкалана, прочула се у нас като бившата на Джино
Коментари Харесай

Бившата на Джино метна Биг Брадър

Дейна Бианкалана, прочула се у нас като някогашната на Джино от „ Биг Брадър “, излъга без срам в риалити шоуто. Тя съобщи, че в никакъв случай не е била завличана с пари от някогашния си брачен партньор, с който са били дружно 11 години. Грозната история, че Джино я завлякъл с хиляди долари, лъсна в шоуто преди ден. Тогава Джино и Динко едвам не се хванаха за гушите, в спор дали това е правилно. Наложи се Биг Брадър да потърси Дейна, с цел да опише историята. Тя обаче не го направи по неведоми аргументи. Във видеоклип от Съединени американски щати мацката атакува Динко, при който прекара близо месец през 2016-а. Именно тогава тя се свърза с кореспондент на „ България през днешния ден “ и показа неприятния си опит с Джино.

Година по-късно Дейна е не запомнила за вечерите в кръчмите, където танцуваше под звуците на чалга. Облечена в минижуп, и гушкането с Ловеца на бежанци Динко. Месец откакто историята цъфна на страниците на изданието Дейна се свърза още веднъж с кореспондент на вестник. Тя изясни в чат, че не желае да дава изявление, само че удостовери, че историята с Джино е истина. По отношение на Динко, Дейна написа следното:
„ Динко споделя истината. Той не е излъгал, той е популярен човек, просто не знаех, че историята ми с Джино ще излезе по вестниците. Не обичам персоналният ми живот да се разисква, тъй като съм доста срамежлива “.
Освен това мадамата акцентира, че не е смутена от публикацията и акцентира:
„ Динко е доста почтен човек и съм сигурна, че не е имал неприятни планове, само че аз съм затворен човек и не желая по този метод да ставам известна “.
Разговорът на Дейна се пази в редакцията на „ България през днешния ден “. Въпреки че профилът в обществените мрежи е заличен. Тя се занимава със личен бизнес в Чикаго, където сестрата на Динко има огромна компания.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР