Дейм Арлийн Филипс получи овации, когато спечели първата си награда

...
Дейм Арлийн Филипс получи овации, когато спечели първата си награда
Коментари Харесай

Дама Арлийн Филипс бе почетена с овации, когато спечели първата по рода си награда Оливие

Дейм Арлийн Филипс получи аплодисменти, когато завоюва първата си премия Оливие за най-хубав сценичен хореограф за Момчета и кукли.

Бившата арбитър на Strictly Come Dancing беше отпразнувана на звездната гала в Royal Albert Hall в неделя, защото реализира персонална цел, като удари гонга. Тя взе премията " Джилиан Лин " за мюзикъл от 50-те години на предишния век със своя съ-хореограф Джеймс Казънс и изглеждаше зашеметена от новината.

Тя изпрати конкуренцията на Елън Кейн и Ханес Ланголф за Dear England, Фабиан Алоиз за Sunset Boulevard, Марк Смит за The Little Big Things и Сюзън Строман за Crazy for You, с цел да завоюва премията. Арлийн изглеждаше изгубена за думи, когато името му беше прочетено, до момента в който публиката показваше своята благодарност.

Иконата на музикалния спектакъл Майкъл Бол беше разполагаем, с цел да заяви невероятната вест и той разгласи: „ И Оливие отива при..... доказателство, че нищо не е като дама - Арлийн Филипс! " Всички в залата станаха на крайници, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР