Дейли вкара 16 гола в 84 мача за любимата си

...
Дейли вкара 16 гола в 84 мача за любимата си
Коментари Харесай

Принц Уилям води почит към героя на Lionesses Euro 2022 Рейчъл Дейли, 32, докато тя обявява шокиращото си оттегляне от международния футбол, за да „предаде щафетата на следващото поколение“

Дейли вкара 16 гола в 84 мача за обичаната си страна - само че тя сподели, че усеща, че е " точният миг да съобщи тази щафета на идващото потомство " в отпратка към младия гений, който пробива.

32-годишната футболистка игра на цели шест разнообразни позиции - в това число ляв бек и нападател - за Лъвиците, само че падна в класацията, откакто изрази своята предпочитание да играе в желаната от нея роля на нападател.

Уилям, който стана президент на ФА през 2006 година и постоянно посещава мачовете на Англия и финалите за ФА Къп, показа своята респект в обществените медии в това, което беше първата му обява, откогато брачната половинка му Кейт Мидълтън разгласи диагнозата си " шокова танцьорка ".

Наследникът на трона, 41, от дълго време е буен последовател на Вила - и даже е водил сина си принц Джордж със себе си на мачове.

През 2022 година Уилям посети тима на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР