Деян Неделчев-Икебаната е имал интересно телефонно обаждане навръх рождения си.

...
Деян Неделчев-Икебаната е имал интересно телефонно обаждане навръх рождения си.
Коментари Харесай

Нинова лично вдигнала телефон на Деян Икебаната заради скандалната му песен! Задава ли се нов дует?

Деян Неделчев-Икебаната е имал забавно телефонно позвъняване точно на рождения си. На поп артиста се обадила Корнелия Нинова. Лидерката на Българска социалистическа партия стана героиня в последния клип на Икебаната “Минавам на червено”, откакто на фотография от протест на Съюз на демократичните сили бе комплициран с нея, предава Пик.

Деян и Корнелия са астрални близнаци. Родени са на една и съща дата – 16 януари, той през 1964 година в Русе, а тя пет години по-късно в Мизия.

“Корнелия ми се обади на рождения ден да ми го честити – знайно е, че сме родени на една дата. Аз също я поздравих за празника й и организирахме прелестен диалог, въпреки че в никакъв случай не сме се виждали. Каза, че се забавлява от песента”, призна Неделчев в изявление пред всекидневник.

Лидерката на партията-столетните очевидно е прочела предходно изявление на Деян, в което той се оплака, че не му споделила даже едно “Мерси” за рекламата, която й направил в песента си.

Дует сред Корни и Деян обаче няма късмет да се роди, поради политическата кариера на Нинова.

“Иначе като жена не съм я заглеждал, а и какво ме интересува? Да е жива и здрава – приятна и симпатична жена е”, добави Неделчев, който въобще не подозирал, че след обърканата фотография ще провокира национална нервност. Беше неуместно и смешно, само че не съм мислил, че ще направя следващия си шлагер с помощта на Емил Дамянов – DJ DA KISS. Изненадах се, че ме съпоставиха с Нинова, само че това са естествени неща тук.

Този публицист, от който всичко стартира, съзнателно сътвори цялата история, само че в действителност ми направи огромна реклама”, удовлетворен е Икебаната.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР