Деян Донков и Радина Кърджилова спукаха две две гуми на

...
Деян Донков и Радина Кърджилова спукаха две две гуми на
Коментари Харесай

Деян и Радина спукаха две гуми на връщане от морето

Деян Донков и Радина Кърджилова спукаха две две гуми на прибиране от родното Черноморие научи HotArena. В колата те са били с двете си деца, а другар на Донков им оказал помощ да сменят гумите и да се приберат в столицата.

" На връщане за София успяхме да спукаме две гуми( същата обстановка ни се случи и в Гърция, когато се връщаме от Лимнос), едвам се придвижихме до бензиностанция в Слънчев Бряг, където един прочут на Деян ни оказа помощ (Благодаря ти, Тони). Оттам до Бургас и най-после вкъщи. Но беше хубаво.. И красиво, и бяхме хепи. Скоро отново “, написа в Инстаграм актрисата.

Тази година двамата родители за първи път водиха дребния си наследник Йоан на море. В началото Радина била обезпокоена от концепцията да заведат бебето на палатка, само че най-после всичко минало добре, написа Телеграф.

„ С бебе на палатка. Да, имах известни терзания дали ще се оправим, тъй като както знаем изискванията не са както в хотел или къща за посетители. Но всичко мина доста добре, значимото да имаш положително съоръжение, огромна тента, която да пази от слънцето, добра козметика за бебе, несъмнено душчета за къпане, много дрешки за преобличане. Не бях взела количка, а единствено със слинг и мога да Ви кажа, че разходките по здрач бяха луксозни, отразяваха се добре както на Йоан, по този начин и на мен “, споделя с почитателите си Радина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР