Девин. Според мен е много важно да спрем с това

...
Девин. Според мен е много важно да спрем с това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Девин: Не трябва да си говорим за личности, а за политики и да търсим решения за проблемите на хората

Девин. Според мен е доста значимо да спрем с това опълчване и ненавист. Трябва да не приказваме за персони, а за политики. Трябва да търсим пътищата за решение на проблемите на хората. Те желаеха от нас, политиците, да сме единни в решаването на проблемите и да гледаме напред, а не обратно. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Девин, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Цветанов, дружно с депутата доктор Красимир Събев, регионалния координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кмета на Девин Красимир Даскалов, заместник-кмета Владимир Солаков и ръководителя на Общинския съвет Руси Чаушев, се разноски по центъра на града. Там той беседва с хората, които благодариха за санираните блокове и осъществените от кмета планове. Жителите на Девин сложиха и голям брой проблеми, най-много инфраструктурни.
Заместник-председателят на ГЕРБ осведоми жителите, че преди година е направена законодателна смяна по отношение на заплащането на концесионната такса. „ Доскоро съотношението беше 70/30 в интерес на страната по отношение на общините, а към този момент приходите от концесионна такса ще се разделят поравно. Това за община Девин значи към 250 000 лв. повече доходи “, изясни Цветан Цветанов.
По думите му хората желаят да са по-къси периодите за европейските планове, тъй като на процедура се получава по този начин, че минават доста години, дори мандати, от утвърждението на един план до неговото действително осъществяване.
Цветан Цветанов пое ангажимент да обезпечи 10 000 лв. от ПГ на ГЕРБ за подпорна стена на частен парцел в Девин.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР