DEVIN дари още 23 тона натурална минерална и изворна вода

...
DEVIN дари още 23 тона натурална минерална и изворна вода
Коментари Харесай

DEVIN продължава подкрепата си към Българския червен кръст и Перник

DEVIN подари още 23 тона натурална минерална и изворна вода на Българския Червен кръст (БЧК) в бутилки от 1,5 л в поддръжка на жителите на община Перник. С това компанията се подрежда измежду най-големите корпоративни донори в спешната обстановка, като единствено през последните две седмици даде близо 80 тона минерална и изворна вода на стойност над 61 000 лв..

„ Ще си разреша да изтъквам древноримския проектант Витрувий, който още през I в. прочие н. е. споделя, че „ цветущи физически и нравствено поданици има там, където хората пият вода с положително качество “. Ето за какво сме признателни на DEVIN освен за навременната поддръжка във връзка спешното състояние в Перник и неналичието на питейна вода там, само че и за помощта, която постоянно са оказвали в филантропичните акции на БЧК при разнообразни спешни обстановки. DEVIN е наш дълготраен сътрудник и другар, който е образец за социално-отговорна компания, отворена към потребностите на обществото “, сподели акад. Христо Григоров – ръководител на БЧК.

DEVIN се ангажира да помогне на жителите на Перник, както сме помагали до момента на други нуждаещи се български райони. Тази спомагателна поддръжка, която разгласяваме през днешния ден, ще подкрепи работата на БЧК с обезпечаването на филантропична помощ за общината. Изказвам признателност на екипа си и всеки един от нашите над 500 чиновници в цялата страна, които дадоха своя принос и присъединяване в самодейността “, съобщи Томас Кренбауер, основен изпълнителен шеф на DEVIN .

 

* обява

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР