Деветото поредно издание на Plovdiv Game Jam ще даде поле

...
Деветото поредно издание на Plovdiv Game Jam ще даде поле
Коментари Харесай

Plovdiv Game Jam 2022 приветства участниците в петдневен хакатон

Деветото следващо издание на Plovdiv Game Jam ще даде поле за изява на всички фенове на игрите, които желаят да основат собствен първообраз на игра. Част е от Global Game Jam - събитие, в което участниците, проведени по екипи, би трябвало да основат начална работеща версия по избрана тематика. Поради създалата се изключителна конюнктура, Plovdiv Game Jam 2022 ще наруши традицията да бъде тридневно събитие и ще продължи цели пет дни - от 26 до 30 януари. Събитието ще протече напълно онлайн, в Discord дружно с предаване онлайн в Twitch.

Но това, че Plovdiv Game Jam ще бъде онлайн, не значи, че не ви чакат забавни моменти. На 27 и 28-ми ще има презентации от лектори, занимаващи се професионално с създаването на игри и 3d дизайн, ще споделят опита си с участниците от разнообразни сфери на гейм промишлеността.

За повече настояща информация, следете уеб страницата на събитието -.

Всички, които желаят да бъдат участници, могат да се записват непосредствено на уеб страницата на Global Game Jam. А тези, които желаят да бъдат очевидци на магията на прозореца, могат да гледат събитието в Twitch (), както и в предаването онлайн на страницата на Забелязано в Пловдив. Не пропускайте представянето на разработките на игрите в последния ден от събитието! Победителите ги чакат изненади, с помощта на PIC.bg.

Въоръжете се с самообладание, материали и програмен продукт, тъй като ще бъдете част от онлайн епопеята на Plovdiv Game Jam 2022. Очакваме ви!

 

Тук може да прочетете повече!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР