Деветото издание на Най-дългата вечеря на плажа“ ще се проведе

...
Деветото издание на Най-дългата вечеря на плажа“ ще се проведе
Коментари Харесай

„Най-дългата вечеря на плажа“ събира варненци за девети път

Деветото издание на „ Най-дългата вечеря на плажа “ ще се организира през днешния ден, 19 август (събота) под звездите на морския бряг в „ Аспарухово “, напомня Moreto.net.

Подготвена е богата музикално-артистична стратегия, като тази година специфичен посетител ще бъде дует „ Ритон “.

Програмата ще стартира в 19:30 ч. с детска анимация за най-малките ни гости, готова от „ Мимо шоу “ и съпроводена с доста занимания и дарове.

„ Заповядайте по-рано, с цел да заемете по-близки места до сцената “, приканват уредниците и припомнят, че присъстващите би трябвало да си носят постелки, храна и питиета.

Участие ще вземат също балерините от „ Балетна школа за принцеси “, а феновете ще имат опцията за първи път да следят и въздушна акробатика със звездите Христина Маврева и Иван Христов.

Със своята специфична фолклорна стратегия за положителното въодушевление на публиката ще се погрижат Елица Тодорова и гайдарски оркестър „ Диньо Маринов “, а от огнено и светлинно шоу „ Палячи “ ще ни показват следващия огнен театър.

Вечерта обичайно ще приключи с блестящо светлинно шоу, върховен свършек на летните занимания в региона.

За трета поредна година „ Най-дългата вечеря на плажа “ ще се обвърже с благотворителната акция на мотоклуб „ Братя във вятъра “ в помощ на дребните пациенти на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „ Света Марина “ във Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР