Деветият в световната ранглиста по тенис при мъжете Григор Димитров

...
Деветият в световната ранглиста по тенис при мъжете Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор научи жребия си за турнира в Монте Карло

Деветият в международната класация по тенис при мъжете Григор Димитров ще стартира присъединяване си на шампионата в Монте Карло против участващия с „ уайлд кард “ представител на домакините Валентин Вашеро. Двамата нямат формален мач между тях досега.
Прочетете още
25-годишният Вашеро заема 141-а позиция в ранглистата.

Надпреварата от сериите „ Мастърс “ с награден фонд 5 950 575 евро ще се организира в интервала 7-14 април на клей кортове.

При триумф в първия кръг над представителя на Монако, Григор Димитров ще се изправи против спечелилия от мача сред Матео Беретини (Италия) и Миомир Кецманович (Сърбия).

В половината на българина е и италианецът Яник Синер, който ще стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг, а двамата може да се срещнат на четвъртфиналите, само че преди този момент в третия кръг Димитров може да стигне до конфликт с датчанина Холгер Руне.

Жребият за шампионата в Монте Карло събра поставения под номер 1 Новак Джокович (Сърбия) и третия в света Карлос Алкарас (Испания) в другата половина на схемата. И двамата ще почиват в първия кръг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР