Деветият филм от сагата Междузвездни войни ще излезе през декември

...
Деветият филм от сагата Междузвездни войни ще излезе през декември
Коментари Харесай

Пуснаха трейлъра на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“

Деветият филм от сагата " Междузвездни войни " ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен The Rise of Skywalker, стана ясно на демонстрация в Чикаго, заяви Франс прес.
 
" Този филм е за това ново потомство и за това, което са наследили, светлината и мрака ", съобщи на сцената режисьорът на лентата Джей Джей Ейбрамс, чието дело бе и седмият епизод " Силата се пробужда ". " Но дали са готови в миг, когато са изправени против това най-голямо зло? ", добави Ейбрамс след излъчването на двуминутния филмов откъс.
Видеото стартира с Рей (Дейзи Ридли) и необитаем пейзаж . Младата жена изважда от колана си лазерен меч , а в ушите й звучи гласът на Люк Скайуокър (Марк Хамил). " Предадохме всичко, което знаехме. Сега в теб живеят хиляда генерации. Но това е твоята борба ", споделя джедаят, до момента в който Рей се готви да се изправи против връхлитащ от горната страна изтребител.
 
Трейлърът приключва със злокобния смях на император Палпатин, което, наред с излизането на артиста Иън Макдайърмид на сцената в Чикаго, сътвориха упования, че злодеят може да се завърне от отвъдното.
J.J. Abrams Confirms EMPEROR PALPATINE's Return in STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER
— ComicBook NOW! (@ComicBookNOW)
Действието в новия филм не се развива директно след събитията от излезлия през 2017 година осми епизод " Последните джедаи ".-->
 
Ще има и подиуми с Кари Фишър, която играеше принцеса Лея и която умря през 2016 година. " Цяло знамение е, че имаме няколко неизползвани подиуми от " Силата се пробужда ", които разрешиха историята да бъде продължена, сподели Ейбрамс.
 Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР