Деветият албум на исландската певица, композитор и актриса Бьорк излиза

...
Деветият албум на исландската певица, композитор и актриса Бьорк излиза
Коментари Харесай

Новият албум на Бьорк може да бъде закупен единствено с криптовалута

Деветият албум на исландската певица, композитор и актриса Бьорк излиза на 24 ноември. Навярно мнозина имат намерение да си го закупят от iTunes или другите многочислени музикални услуги или да намерят CD. Но не, новият албум ще се продава само за криптовалута.
Съвместно с английската блокчейн система Blockpool, Бьорк предлага албумът да бъде закупен посредством една следните четири цифрови валути по желание: Bitcoin, Litecoin, Dashcoin и Audiocoin.

А всички, които са създали предварителни поръчки за новия албум посредством уеб-сайта на певицата или на страницата Bjork One Little Indian, ще получат подарък по 100 монети Audiocoin, които са една неголяма, само че прилична сума. Те ще се трансферират на особено основания за всеки клиент електронен портфейл, след което техният собственик може свободно да ги обменя по курса за деня.

По този метод Blockpool и Бьорк имат намерение освен да завоюват цифрови пари, само че и да възнаградят почитателите си и да ги трансфорат от елементарни слушатели в нови консуматори на криптовалута. Предполага се, че с подарените цифрови монети ще могат да бъдат закупувани обичайни CD, албуми и други.

Бьорк е известна със устрема си да бъде в крайник с времето и с новите технологии. Неотдавна тя снима клип към една от своите песни, напълно във виртуалната действителност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР