Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет

...
Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Британският принц Филип претърпя операция

Деветдесет и шест годишният принц Филип, брачен партньор на кралица Елизабет Втора, се възвръща задоволително бързо в болничното заведение след осъществената интервенция по промяна на тазобедрената става. Това заяви през днешния ден Бъкингамският замък, представен от информационните организации.

Филип, който носи купата херцог на Единбург, постъпи във вторник в болничното заведение "Крал Едуард VII " в Лондон, която по предписание се употребява от членовете на кралския двор. Пациентът ще остане в болничното заведение още няколко дни. "Той се усеща комфортно и е в положително въодушевление ", прибавиха от двореца.

Принцът се отдръпна през август от публични прояви, като се пошегува, че не е в положение "да стои прав повече ". Той не придружи 91-годишната си брачна половинка на църковна работа предишния четвъртък заради проблеми с тазобедрената става.

Филип пропусна и неделната работа за Възкресение в църквата "Свети Георги " в Уиндзор, която по традиция се посещава от кралското семейство. Внукът му принц Хари и американката Меган Маркъл ще сключат брак идващия месец точно в тази черква в западен Лондон.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР