Девет души са задържани след свада между две ромски фамилии

...
Девет души са задържани след свада между две ромски фамилии
Коментари Харесай

Задържаха 9 души след свада между две ромски фамилии в Самоков

Девет души са арестувани след кавга сред две ромски семейства в Самоко в, заяви Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за всеобщ пердах на локалната улица „ Странджа ” е подаден късно вечерта в събота, 1 септември. 39-годишна жена декларирала пред пристигналите полицейски екипи, че тя и нейни родственици били нападнати от семейство, с което имали остаряла омраза.

Междувременно в Районното ръководство се явили трима души от въпросното семейство, които пък поискали да пуснат тъжба против другата фамилия . По думите им към 22:00 ч. същата вечер пред локален магазин трима от тях заплашили един от тях с нож.

След излизане от постройката на районното обаче жалбоподателите били посрещнати от над 30 души , носещи брадви, бухалки и ножове , които нападнали тях и техни близки. В последна сметка полицията съумяла да предотврати всеобщото сборичкване.

При случая са потърпевши двама мъже. Единият е прегледан и освободен за домашно лекуване. Другият е признат в самоковската болница с прободна рана и без заплаха за живота. Впоследствие била открита самоличността на 9 от най-дейните участници в сбиването, които са арестувани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР