Девет души са настанени в болница след катастрофата. В автобуса

...
Девет души са настанени в болница след катастрофата. В автобуса
Коментари Харесай

Девет души с в болница след катастрофата. В автобуса е имало и деца, но са добре

Девет души са настанени в болница след злополуката. В рейса е имало и деца, само че са добре. Това разкри доктор Георги Гелов, шеф на многопрофилната болница в Хасково. Той добави, че министърът на опазването на здравето Асен Меджидиев пътува към лечебното заведение.

" Състоянието на пациентите е положително. Нямат заплаха за живота. От 10 пристигнали за обзор нощес, девет от тях са настанени в болничното заведение. Двама има в хирургия за наблюдения, четири дами, които са в ортопедия с периферни контузии - счупени предмишница, мишница, едната е с контузия на таза. Неизискващи някакви тежки оперативни намеси.  Всички са контактни и съответни. Двамата по-пострадали са водачът и лидерката, която е на групата. Тя е с два счупени прешлена. Контузии, които ще отзвучат. Шофьорът е с със строшен втори поясен прешлен. Основно са натъртени пациентите ", сподели той.

" Деца е имало, само че нито едно дете не пристигна на обзор. Отказали са да бъдат прегледани, очевидно са били в положително въодушевление ", добави медикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР