Девата е сред чувствителните знаци на зодиака. Ако търсите партньор-идеалист,

...
Девата е сред чувствителните знаци на зодиака. Ако търсите партньор-идеалист,
Коментари Харесай

Как да обичате Девата и какво да очаквате в замяна?

 зодия-дева

Девата е измежду сензитивните знаци на зодиака.

Ако търсите партньор-идеалист, който е подготвен да даде живота си (без преувеличение) за своята обич, който ще бъде правилен (но и упорито ще изисква това и от вас), който ще посрещне с вас старостта (но не се надявайте, че ще бъде спокойна), то обърнете внимание на Девата.

Хората от този знак обичат чистотата и се стараят да я съблюдават във всъчки сфери на своя живот (а в персоналния – преди всичко!).

Точно по тази причина Девата дълго време взима решение даже за нормално другарство, да не приказваме пък за подобен житейски значим въпрос като брака.

Този знак живее доста практично в един чисто веществен свят. Той не се отдава на безумни пристрастености. Не, естествено, може да го направи, само че единствено тогава, когато Девата схваща, че това е належащо.

Като цяло тя е равнодушна към бурните прояви на обич. Вероятно това е единственият знак от зодиака, който избира да затвори компактно прозореца и да изгаси лампата, в случай че чуе под личния си прозорец първи куплет от серенада.

Девата не може да бъде покорена, до момента в който не бъде уверена в искреността на кандидата за нейната ръка и сърце. Само спокойните и дълготрайни ухажвания могат да отворят вратата към нейното сърце. И в случай че Девата ви пусне там – това е съществено и за дълго.

Тогава ще узнаете за цялата деликатност и топлота, на която е кадърен този сензитивен знак.

Впрочем, предпазливостта и студенината вършат от Девата привлекателен обект за мнозина. Но сао най-достойните и целомъдрени в края на деликатния асортимент ще имат достойнството да бъдат до нея.

И в случай че Девата усети, че тъкмо вие сте този човек, който тя желал, то ще се бори за вас до последния си мирис. Но не трябва прекалено много да се отпускате. Девата, както помните, обича чистотата. Тя незабавно ще почувства първата ваша „ недостойна “ мисъл и даже няма да се стигне до ревнивост. Просто ще изчезне, оставяйки след себе си единствено аромата на избягало благополучие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР