Детски кът-Варна обявява конкурс Мартенички за всички“.В конкурса могат да

...
Детски кът-Варна обявява конкурс Мартенички за всички“.В конкурса могат да
Коментари Харесай

Детски кът-Варна обявява конкурс „Мартенички за всички

Детски кът-Варна афишира конкурс „ Мартенички за всички “.

В състезанието могат да вземат участие всички детски градини и начални учебни заведения на територията на Варна. Целта е да събере дружно деца (от групи в детските градини или класове от учебни заведения, цели детски градини или цели училища) с цел да създадат колаж, рисунка, макет или всякакво друго произведение представящо и съдържащо тематиката „ Мартенички за всички “.

Снимки или видео от творбите би трябвало да бъдат изпратени на адрес: [email protected], не по–късно от 28 февруари 22:22ч. Всички изпратени творби ще бъдат качени на страницата на Детски кът-Варна във Facebook на 1 март 2020г.

Проектите събрали най-вече „ лайкове “ до 24:00ч. на 2 март 2020г. от страницата ще получат огромната премия „ Ваканция, здравей! “. Ще играят където желаят, колкото пъти желаят през цялата априлска почивка от 11 до 20 април 2020г.

Ще бъдат отличени: група от детска градина, детска градина, клас и учебно заведение. Наградите ще бъдат връчени от огромната сцена на празничният концерт „ Децата на Варна честват 3-ти март “ в Парк Детски кът-Варна на 3 март от 12:00ч. в Морската градина.

Произведенията би трябвало да бъдат съпроводени с информация:

1. Име и телефон на педагог, учител или наставник на плана.

2.Група или детска градина, клас и учебно заведение.

3.Брой деца взели присъединяване в плана.

Парк Детски кът-Варна, Морска градина, ще даде опция на всички участници по избор да показват плана си пред варненската общност и гостите на града на 1 март 2020г. от 11:00ч. при откриването на най-големите Пижо и Пенда в град Варна пред езерцето с лодките в парка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР