Детската площадка на бул. Васил Априлов“ 146 в Пловдив осъмна

...
Детската площадка на бул. Васил Априлов“ 146 в Пловдив осъмна
Коментари Харесай

Детска площадка под тепетата осъмна в покъртителен вид след съботен запой

Детската площадка на бул. „ Васил Априлов “ 146 в Пловдив осъмна отрупана с отпадъци. Очевидно посетителите на площадката през уикенда са я употребявали за празненство, само че след приключването му са пропуснали да я разчистят. А след тях са останали купища пластмасови опаковки, шишета, семки и всички останали следи от простотията им. 
Прочетете още
Положението на площадката е неприятно за гости, само че и рисково за всички, ползващи оборудванията ѝ. „ Мръсно е, има преливащи кошчета. Има стъкла от счупена бутилка до фитнес площадката. Пръснати шишета от ракия и бира, шишета от медикаменти. Какъв е казусът - хорската дивотия “, споделя пловдивчанинът, дал фрагментите на TrafficNews.

И е прав - в този случай не става дума да го пооправят от „ Чистота “. Вместо това е редно " създателите " да се върнат и да поразтребят с възпитателна цел. И като приказваме за образование - няма по какъв начин да чакаме едно потомство да пораства с готовност да съхранява и гради, в случай че средата, в която е било отглеждано, има този тип!



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР