Детска танцова школа към читалище Наука в град Ябланица спечели

...
Детска танцова школа към читалище Наука в град Ябланица спечели
Коментари Харесай

"България търси талант": Как детска танцова школа от Ябланица спечели сърцата на журито?


Детска танцова школа към читалище " Наука " в град Ябланица завоюва сърцата на журито в " България търси гений " по bTV.

" Аз работя с тях от близо две години, някои се включваха поетапно ", сподели в ефира на " Тази заран " Велизар Николаев, живописен началник на детската танцова школа.

Велизар Николаев е на 20 години, като сега е студент по хореография и взе участие в отбор " Филип Кутев ".

" Смятам, че след пет години професионално обучение в хореографско учебно заведение бях подготвен да се заема – най-много с детска школа. Смятам, че се оправят добре – взаимно с децата се изучавам и аз ", сподели Велизар.

" За да се учи хореография би трябвало да има най-много дисциплинираност, ред и почитание към преподавателя ", съобщи той.

" В " България търси гений " се представихме с присъщ за нашата Северняшка област танц – Дунавска въртележка ", добави Николаев.

" В танцовите школи по принцип момчетата са недостиг, само че той за мен е скъпоценният камък на школата – придава един необикновен сексапил. Дори аз на неговата възраст не се справях толкоз добре, колкото той сега ", сподели Велизар за Пламен - единственото момче в детската танцова школа към читалище " Наука ".

" Според мен се представихме доста добре в България търси гений ", показа самият Пламен.

" Децата за нас са една златна перла. Велизар Николаев е един прекрассен младеж, който с самообладание и амбициозност репетира с децата. Школата за нас е горделивост ", сподели секретарят на читалището Малина Росманова.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР