Детска млечна кухня в Асеновград няма да работи в следващите

...
Детска млечна кухня в Асеновград няма да работи в следващите
Коментари Харесай

Затварят временно млечната кухня за деца в Асеновград

Детска млечна кухня в Асеновград няма да работи в идващите три дни. Купоните, които са закупени, ще бъдат годни и през идната седмица, без да има потребност от публична презаверка. Млечната кухня ще възобнови активността си от понеделник (15.03.21 г.).
Причина за краткотрайното затваряне на кухнята е открит случай на служителка с положителен PCR тест . Жената, не е била на работа от петък (05.03.21 г.). В понеделник се е почувствала недобре и неотложно е била изпратена от персоналния си доктор за проучване. Веднага откакто резултатът е излязъл, е бил обявен на РЗИ – Пловдив.
 Чехия желае отрицателен PCR или бърз тест от директно преминаващите пасажери Чехия желае отрицателен PCR или бърз тест от директно преминаващите пасажери
Всички директно преминаващите пасажери през Чехия от 1 март 2021 година би трябвало да показват отрицателен резултат от антигенен тест, направе...
Заразената с жена не е имала контакти нито с децата от яслените групи, нито със чиновници от яслата , с изключение на с колежката си от кухненския блок, който се обитава в обособена постройка. Контактната е карантинирана и незабавно откакто е открит позитивният резултат от PCR теста на заболялата, е осъществена последна стерилизация на всички пространства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР