Децибелите от Hills of rock предизвикаха широка дискусия в пловдивската

...
Децибелите от Hills of rock предизвикаха широка дискусия в пловдивската
Коментари Харесай

Махалата дъни: Циганските сватби в „Столипиново“ сложиха в малкия си джоб тупурдията на „Мейдън“ и „Джудъс“

Децибелите от Hills of rock провокираха необятна полемика в пловдивската общност. Китарите и басовете на Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden накараха стотици пловдивчани да скочат против това „ безобразие” да има фестивали край жилищни квартали. През това време обаче пловдивчани, живеещи в „ Изгрев “ и „ Тракия “, продължаваха да се подложени на музикалния гнет на Столипиново, който не продължава единствено 2-3 дни, оповестява trafficnews.bg.

„ От 2 седмици нон стоп сватби! Няма делник, няма празник! Снощи музиката дънеше до 1.00 часа. Звъняхме 7 пъти на 112. Отгоре на това двете улици в махалата – „ Батак” и „ Възход” стават дансинг и коли не могат да минат. Поставят тонколони и маси, а по-късно непрекъснати кючеци…”, написа четец. Той изяснява, че от няколко седмици стотици мъже от Столипиново се прибрали от гурбет – най-вече от Германия и Белгия, и сватбеният сезон почнал.

Към това би трябвало да се прибавят и „ шествията” на родата, които обикалят с булките из „ Столипиново “ и „ Изгрев “, с цел да се покажат.

„ Ако има направиш забележка може и да си изядеш багра! Крайно време е да се вземат ограничения и да постави един шумометър”, разяснява пловдивчанинът.

Друга читателка е съумяла да запише едно от въпросните шествия на сватбарите от гетото.

„ Това е улица „ Лотос”, даже не е в „ Столипиново “! Те постоянно си имат мотиви, да си честват в махалата, или най-малко тържествата да са им в заведения за хранене и сватбени домове”, ядосва се дамата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР