Децата се събудили и тя ги изпратила да се измият

...
Децата се събудили и тя ги изпратила да се измият
Коментари Харесай

Внимание, Родители! Тя Направи Закуска На Децата Си И Ги Уби Заради Голяма Грешка, Която Всички Правим!

Децата се събудили и тя ги изпратила да се измият в банята – тя съблюдава строгите правила научила от баба си – не може да седне на масата за ястие, преди измиване на ръцете. Жозефина подготвяла масата, когато Мария споделила: „. Мамо, Агустин не е излязъл още и аз ще би трябвало да отида да се измия в тоалетната “! „ Агустин “, споделила Жозефина, „ стой да играеш в банята и излез “! Малкото момче излизнало и сестра му отишла в банята да се измие. В същото време Жозефина получила текстово известие от брачна половинка си и лишило известно време да отговори, до момента в който Мария е била в банята. След изпращане на известието, Жозефина още веднъж извикала децата. Съпругът ú към момента продължавал да изпраща известия и до момента в който Жозефина сервирала на масата съумяла да отговори на всяко от тях. Децата хапнали и тръгнали за учебно заведение в 7:45 ч.

Два часа по-късно Жозефина получила шокиращата вест, че децата ú са на път за болничното заведение.

Тя изпаднала в суматоха – какво се е случило? Обадила на брачна половинка си и те се втурнали ужасени към болничното заведение. Лекарите им споделили, че децата са в неприятно положение – те били с висока температура, която евентуално е била породена от бактерия, известна като салмонела.

Този тип заболяване се предизвиква от бактерия, като заразяването със салмонела най-често се случва посредством храна и поврежда вътрешните органи и нервната система. Жозефина припаднала и се наложило да бъде упоена, до момента в който брачният партньор й се молел на Бог за фамилията си.

След като създали някои проби, лекарите заключили, че бактерията е била в закуската, направена от Жозефина сутринта. След диалога на лекарите с нея, те разкрили, че Жозефина употребила телефона си по време на приготвянето на закуската, което евентуално е повода за болестта. Нашите телефони са покрити с хиляди бактерии, които могат да се озоват върху храната ни и имат съдбовни последствия!

Това счупило душата й – да вижда личните си деца в толкоз неприятно положение е нещо, което никой родител не би трябвало да изпитва. Тя седяла до леглото им и се молела за амнистия още веднъж и още веднъж. Но чудото не се случило…. Лекарите създали всичко, което е било допустимо, само че заради тежката форма на салмонела те не могли да спасят децата, написа zajenata.bg.

Сега Жосефина употребява опита си, с цел да предизвести всички хора по света – в никакъв случай не използвайте телефона си, до момента в който приготвяте храна. Това може да докара до инфекции, които имат съдбовни последствия!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР