Децата от ЦПЛР Маша Белмустакова с. Борован вчера следобяд сложиха

...
Децата от ЦПЛР Маша Белмустакова с. Борован вчера следобяд сложиха
Коментари Харесай

Дадоха началото на майските и спортни празници в Борован

Децата от ЦПЛР " Маша Белмустакова " с. Борован през вчерашния ден следобед сложиха началото на майските спортни и културни празници 2023 година

Под управлението на Анита Иванова – Директор на центъра и учителите Искра Райчева и хореографа Габриела Андонова, възпитаниците на образователните заведения на територията на Общината показаха драматизация по национална приказка, песни и национални хора.

Гост на тържеството беше госпожа Илияна Донкова – Зам. кмет на Община Борован, която поздрави участниците за тяхното усърдие и труд, и връчи приветствен адрес и цветя на Директорката и учителите.

" От свое име и от името на госпожа Десислава Тодорова - Кмет на Община Борован ви приветствам с откриването на майските спортни и културни празници Борован 2023 година Високо правя оценка вашата работа и приноса ви за личностното развиване на децата и учениците от образователните заведения на територията на Община Борован. Уважаеми възпитаници, бъдете горди от постигнатото, бъдете сполучливи, постигайте отлични резултати! ".

На всички участници бяха раздадени пакети с лакомства, обезпечени от фондация " Мисия без граници " – България. Тържеството приключи с празничен хоровод, в който се включиха всички присъстващи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР