Децата от 112 СУ в София помагат на свой съученик

...
Децата от 112 СУ в София помагат на свой съученик
Коментари Харесай

Да помогнем на Алекс - нужна му е операция в Германия

Децата от 112 СУ в София оказват помощ на собствен съученик в борбата с левкемията. Кампанията „ ВСИЧКИ ЗА АЛЕКС ” цели да събере пари, с цел да избави детето. 12-годишният Алекс е диагностициран с остра прекурсорна в лимфобластна левкемия. За страдание, детето не се повлиява от химиотерапия и е належащо осъществяването на скъпоструваща интервенция в Германия.
„ Искаме да върнем усмивката на Алекс. Искаме да го върнем още веднъж на учебно заведение. Искаме да му дадем късмет още веднъж да е на терена с обичания си футболен тим и да играе с нас в парка. Надяваме се парите да се съберат бързо, с цел да помогнем на Алекс ”, сподели майка на съученик на Алекс.
Всички негови съученици носят фланелка с надпис „ Алекс, ние сме с теб ”. За да изразят поддръжката си, децата са написали послания към него в тетрадка, която ще му подарят.
Началният преподавател на Алекс прикани всички да оказват помощ на момчето: „ Искам да му кажа, че той е в моите мисли и там го виждам като един огромен и мощен мъж, вдигнал Купата на България по футбол. Призовавам хората в цяла България и отвън нея да му пожелаят здраве, да го поддържат с добра дума, със средства, тъй че това заболяване да остане в предишното ”.
„ Алекс, ти си едно мъдро момче със мощен темперамент и аз съм сигурен, че ти ще се пребориш с това предизвикателство в твоя живот. Всички сме с теб, доста те обичаме и те чакаме още веднъж измежду нас ”, сподели класният началник на детето Тони Вълчев.
Как можете да дарите средства за Алекс ВИЖТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР