Децата на Луната: тайната на албиносите куни …Панама се намира

...
Децата на Луната: тайната на албиносите куни …Панама се намира
Коментари Харесай

Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена

Децата на Луната: тайната на албиносите куни …Панама се намира на провлака сред Централна и Южна Америка. Край крайбрежията й има архипелаг от стотици живописни острови с коралови рифове, наречени острови Сан Блас.Тук постоянно е слънчево, водата е кристално чиста, а пясъкът е бял, по тази причина не е изненадващо, че доста хора идват тук за еко туризъм (HiddenTruth.site).На тези острови живеят коренните поданици от народа Куна. Те имат лична просвета, а най-невероятният подробност е извънредно високият % албиноси измежду тези хора с кафява кожа. И до през днешния ден не е известно за какво това се случва.

 1 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Преди идването на корабите на Колумб и последващия поток от бели заселници, хората Куна живеели в планините, а по-късно отишли ​​на островите. Дълго време те били считани за примитивни диваци. Те към момента практикуват черна магия и се пробват да стоят настрани от всички.

 2 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Сравнително неотдавна, учените са разбрали, че измежду куните има необикновено огромен брой албиноси. Сред самите куни, тези хора в миналото били считани за прокълнати. Твърди се, че те са родени бели, тъй като майките им са гледали към Луната по време на бременност.


 3 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Поради това, локалните албиноси се назовават ​​Децата на Луната, а в антични времена те са считани за нещо като скверен. На албиносите не им липсват неразположения. Кожата им изгаря елементарно при мощно слънце. Ето за какво, през главната част от деня те седят в колиби, излизайки единствено вечер. Също по този начин, тяхната сензитивна кожа притегля повече инсекти, а раните им зарастват по-дълго.

 4 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
В допълнение, те постоянно имат проблеми с очите, в това число слепота. Те постоянно са по-крехки и по-слаби от останалите локални хора.

 5 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Дори в нашето просветено време, за албиносите куни е по-трудно да намерят сътрудник. А в предишните епохи, на естествените хора нормално им е било строго неразрешено да се женят или омъжват за албинос.Четете още: Истинските албиноси канибали, въодушевили филми на ужасите

 6 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Заради страха, да не би да имат Дете на Луната, бременните дами постоянно прибягват до домашни средства. Например, засилено хранене с въглен, което трябвало да „ пребоядиса “ детето в естествен цвят.

 7 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Имало и чести аборти измежду майките, които били уверени, че детето им ще се роди албинос.

 8 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Въпреки отхвърлянето, албиносите куни имат и привилегии. Например, те се смятат за по-близо до света на духовете, както и по-малко жестоки и съвсем безгрешни. Те също се считат за по-близки до боговете и по тази причина играят значима роля по време на религиозни церемонии.Например, по време на лунни затъмнения, те изстрелват стрели с лъкове в небето, с цел да попречат на Луната да бъде “погълната от великански змей ”.

 9 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
От здравна позиция, тайната на албиносите куни остава нерешена.

 10 - Децата на Луната: тайната на албиносите куни остава нерешена
Лекарите не знаят за какво толкоз доста от тях се раждат на тези острови и дали това се дължи на някаква специфична диета, вода или нещо друго …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР