Децата на Красимир Каменов - Къро не са пострадали по

...
Децата на Красимир Каменов - Къро не са пострадали по
Коментари Харесай

Децата на Красимир Каменов - Къро са живи, били на училище по време на стрелбата

Децата на Красимир Каменов - Къро не са потърпевши по време на покушението против него. Те били на учебно заведение по време на стрелбата, оповестява Нова. По-рано бе обявено, че са починали децата на Къро и бавачката им.

Както по-рано " 24 часа " заяви Красимир Каменов-Къро и жена му са били  убити в Кейптаун, Република Южна Африка. Убита е и икономката им.

Говорителят на южноафриканската полицейска работа (SAPS) полковник Андре Траут съобщи, че четирите тела са открити към 8:20 ч. сутринта в четвъртък. Жертвите са две дами и двама мъже. Те са на възраст сред 40 и 50 години и се счита, че са от български генезис. Мотивът за всеобщото ликвидиране в Констанция към момента не е открит.

 

По случая са назначени детективи от отдел " Тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение ". Към 12:35 ч. локално време в четвъртък специалистите по престъпни закононарушения към момента претърсваха мястото на убийството.

Бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той е обвинен в подбудителството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година.

Любомир Иванов беше разстрелян пред дома си в София на 25 март. Иванов е някогашен началник на " Криминална полиция " в едно от столичните районни ръководства, напуща системата през 2014 година През 2018 година го издирваха с Интерпол като участник в незаконна група за произвеждане и продажба на незаконни цигари.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.


Източници: " 24 часа ", NOVA 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР