Децата на известните също не са подминати от грапавините на

...
Децата на известните също не са подминати от грапавините на
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн се изнесе от дома на майка си

Децата на известните също не са подминати от грапавините на живота. Никак не е елементарно да си щерка на две от най-обсъжданите и упреквани в крайности звезди на Холивуд - Чарли Шийн и Дениз Ричардс. Назрява момент, в който имаш потребност да заявиш себе си като персона и да се опиташ да излезеш от сянката на родителите си.

Сам Шийн е по-голямата от двете дъщери на актьорите Денис Ричардс и Чарли Шийн, родени по време на брака им. Момичетата имат още една сестра, която майка им осиновява през 2011 година Взаимоотношенията в фамилията обаче по никакъв начин не са леки и минават през голям брой премеждия. След развода с Чарли Шийн, актрисата се събира с китариста Ричи Самбор от “Бон Джоуви ”, а след няколко години се омъжва за артиста Арън Файпърс. Постепенно обаче връзките й с Арън се утежняват.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Celebrity Babies (@_celeb_babies_kids)

Непрекъснатите разпри сред възрастните повлияват отрицателно на тийнейджърката Сам. Във видео  в TikTok 17-годишното момиче показа, че в дома на майка си се е чувствала като " в пъкъла " и е прекарвала цели дни без храна или сън в положение на тежка меланхолия, а отношението им към себе си дефинира като “насилническо ”.

" Точно преди една година бях в клопката на този ужасяващ дом, мразех себе си, от време на време минаваха дни, без да хапвам или да дремя, бях ужасно депресирана, мразех учебното заведение си. Сега, когато най-накрая се изнесох от тази къща на пъкъла, получих духовно събуждане, имам две котки, щастлива съм сингъл, цялостна съм с обич към себе си и напуснах гимназията ", споделя Сам.

Не за първи път разногласията сред майка и щерка излизат на повърхността в мрежата. През юли Сам разгласява друго видео, в което споделя, че майка ѝ се пробвала да я изгони от вкъщи си.

Младото момиче не споделя какво тъкмо се е случило, само че потребителите в Интернет считат, че е жертва на принуждение. Според други това е напълно естествена тийн рецесия на възрастта, предизвикана от строгите правила на майката. Изданието Page Six твърди, че Чарли Шийн не е подкрепил някогашната си половинка в условието за по-строги правила вкъщи. Неговият наставнически метод бил по-различен, поради което в последна сметка момичето избрало да живее с татко си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от sami sheen (@samisheen)

В изявление от 2020 година Дениз Ричардс споделя за проблемите в брака ѝ с Чарли. Според актрисата, когато двамата са се оженили той не е имал проблеми с алкохола. " Когато забременях с Лола, нещата започнаха да се трансформират бързо. Беше доста мрачен интервал, доста отровен. И когато бях бременна с нея в шестия месец, подадох молба за бракоразвод ", споделя Ричардс.

Майката споделя, че желае да защищити децата си от някои обстоятелства от тъмното минало на татко им, с цел да не се отразят пагубно на бъдещето на наследниците им. " Въпреки че е Чарли Шийн, за тях той към момента е техният татко. Никога не приказвам неприятно за него и желая той да бъде част от живота им, тъй като срещнах доста от дамите, с които Чарли се забавляваше, и доста от тях имаха проблеми с бащите си. Не желая това да се случи с нашите девойки ", разяснява още актрисата.

 
Знаменитостите, които са решили да лишат децата си от завещание
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР