Децата на известните личности винаги са били обект на интерес

...
Децата на известните личности винаги са били обект на интерес
Коментари Харесай

Децата на Киркоров казват “мама” на кръстницата си

Децата на известните персони постоянно са били обект на интерес от страна на пресата и обществото. Не вършат изключение и отрочетата на наричания Крал на съветската сцена Филип Киркоров, който дълго време ревниво пази персоналното им пространство. В края на пролетта обаче естрадната звезда от български генезис реши да приповдигне завесата и за първи път сподели пред камери къде и по какъв начин живеят 3-годишните Мартин и Алла-Виктория. Поп изпълнителят съобщи, че е решил най-сетне да хвърли светлина върху фамилията си, с цел да спрат хората да разискват тази тематика. Пресата напомня, че Филип прибягна до услугите на сурогатни майки, откакто по този начин и не можа да си откри спътница в живота след развода си с Алла Пугачова. Киркоров предложения в баровския си триетажен дом на Рубльовско шосе, където къщи имат най-вече богаташи, водещия на предаването на НТВ „ Говорим и демонстрираме “ Леонид Закошански и снимачния му екип. От програмата стана ясно, че на първия етаж на лъскавата вила на Филип са кухнята и холът, на втория живее татко му Бедрос Киркоров, лелята и чичото на артиста, а на третия – самият артист и наследниците му.

В „ замъка “ на звездата са основани всички условия за щастливо детство на Мартин и Алла-Виктория, сред които разликата във възрастта е единствено 7 месеца. В къщата всеки от тях си има своя стая, както и едно общо помещение за игри. Навън в двора особено за децата е направена спортна площадка. Филип споделя, че отрочетата му имат доста наситена стратегия – спорт, танци, музика.

От НТВ признават, че от пръв взор се вижда, че Мартин е копие на татко си като дребен, а за артиста споделят, че е доста грижлив. Алла-Виктория е с по-меки черти и по-светла коса, споделя водещият Закашонски, представен от малкия екран. От видеокадрите незабавно се набива на очи, че в големия дом на артиста живеят две деца – всички стаи са обсипани с играчки, ярки музикални принадлежности, колички, кукли, моливи и книжки. Мартин и Алла-Виктория са доста общителни и на драго сърце и без терзание приказват пред камера.

Киркоров споделя, че синът и щерка му са постоянно дружно, само че не са лишени от другарство с други деца – те постоянно си играели със съседските малчугани. „ Те имат и доста другари в детската градина “, изяснява Филип и добавя, че точно той настоял да тръгнат на градина, с цел да се научат на другарство с връстниците си. Звездата сподели на снимачния екип няколко стаи от вкъщи си, в това число детските и своята спалня. Над леглото на Киркоров и на една от страничните стени са закачени портрети на Алла Пугачова. „ Тя е моята муза “, сбито признава артистът.

Алла-Виктория споделя, че татко й обича да спи от дясната страна на спалнята, а той изяснява, че без значение от двойното име на дъщеря си, галено я назовава Аллачка. Нещо повече – Филип кръсти момиченцето си на Алла Пугачова и на починалата си майка Виктория. От раждането им за децата компактно се грижи лелята на Филип - Мари, на която оказват помощ детегледачки и домашната помощничка Люся. Дядото Бедрос напряко е влюбен във внуците си, проличава от програмата „ Говорим и демонстрираме “.

Посещението на публицистите в дома на Киркоров роди и сензация – Мартин и Алла-Виктория признаха пред екипа на НТВ, че „ майка “ им Наталия живее дружно с тях в дома на Рубльовско шосе. Дни.ру разкрива, че става дума за 48-годишната бизнес дама и отколешна близка другарка на Киркоров Наталия Ефремова. Жълтата преса написа, че двамата с артиста дружат от повече от 10 години, само че той се пробва да я държи надалеч от обективите на публицистите. Оказва се, че Наталия е била притежател на огромен магазин за фешън облекла, където Филип постоянно ходел.

С времето деловите им връзки прераснали в дружба, като Ефремова зарязала магазина си и почнала да се грижи за децата на Киркоров. По тази причина някои медии допускат, че точно тя е евентуалната биологична майка на Алла-Виктория. За същинска родителка на Мартин слуховете показват певицата Анастасия Стоцкая, която дълго време работи с Киркоров. Според публицисти сходството сред сина на Краля на съветската сцена и сина на Стоцкая Александър била поразително. Самият Филип обаче отхвърля да разкрие личността на биологичните майки на Мартин и на Алла-Виктория. В същото време пред НТВ естрадната звезда назовава Наталия Ефремова „ майка “ на децата му.

„ Ние сме обикновено семейство, в което има и мама, и баща. Все отново децата би трябвало да живеят в пълноценно семейство. Просто майката не е обществена персона и не обича да се демонстрира “, споделя Киркоров пред „ Говорим и демонстрираме “. Той добавя, че „ майката “ на Мартин и Алла-Виктория е постоянно в къщата на Рубльовско шосе и постоянно й се постанова сама да се грижи за тях, защото Филип работи доста и отсъства. Сайтът Папараци.ру написа, че въпросната Наталия е кръстница на децата на Киркоров и по тази причина те я назовават „ мама “.

Играят с близнаците на Пугачова

Примата на съветската сцена 66-годишната Алла Пучагова не остана по-далеч от някогашния си брачен партньор Филип Киркоров и също се снабди с наследници, употребявайки услугите на сурогатна майка. Певицата даже надмина щерка си Кристина Обракайте и стана по-млада майка от нея. Кристина роди през март 2012 година третото си дете Клавдия, а Пугачова за повторно изпита тръпката на родител година и половина след дъщеря си. Заедно с 27 години по-младия от нея актьор Максим Галкин те се снабдиха с близнаци – Елизавета и Хари. За децата на естрадната звезда се грижат няколко детегледачки, написа пресата. Синът и дъщерята на Киркоров постоянно гостували във внушителния по размери дом на Алла и Галкин, който бил по съседство с къщата на Филип. Медиите напомнят, че след развода Пугачова и Киркоров си останаха другари.

МИЛА КУДРИНА, КОРЕСПОНДЕНТ НА “МОНИТОР”, РУСИЯ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР