Децата могат да бъдат спрени да носят мобилни телефони на

...
Децата могат да бъдат спрени да носят мобилни телефони на
Коментари Харесай

Публикувани са правилата за училищна забрана на мобилните телефони - тъй като на учениците е казано да оставят устройства вкъщи

Децата могат да бъдат спрени да носят мобилни телефони на територията на учебното заведение под репресии от страна на министрите.

Министърът на образованието Джилиан Кийгън през днешния ден разгласява нови насоки за учители по какъв начин да наложат препоръчаната възбрана за телефони в британските учебни заведения. Директорите въпреки всичко ще би трябвало да вземат решение дали съблюдават разпоредбите, които не са наложителни по закон, и какъв брой прецизно се ползват.

В известие до чиновниците госпожа Кийгън сподели: „ Решени сме всички учебни заведения би трябвало да забрани потреблението на мобилни телефони през целия образователен ден – освен по време на уроци, само че и междучасия и обяд. “

Ръководството дефинира разнообразни благоприятни условия за учебните заведения, в това число цялостна възбрана на мобилни телефони в пространствата, което им се споделя, че ще бъде „ елементарно за използване “. Други благоприятни условия включват условие учениците да предадат телефоните си на учителите преди първия си час или да ги помолят да ги държат в шкафчета, до които нямат достъп по време на образователния ден.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР