ДецаПървата категория. Това са най-важните хора. От вас зависи кои

...
ДецаПървата категория. Това са най-важните хора. От вас зависи кои
Коментари Харесай

Как кармичните връзки влияят на нашето общуване с хората

Деца

Първата категория. Това са най-важните хора. От вас зависи кои морални правила ще наследят и кои концепции ще възприемат. Без значение по какъв начин се държите с детето или взаимодействате с него, постоянно се питайте какви качества възпитавате в него и какво въздействие имате върху него.

Отглеждането на дете е интуитивна работа, тъй че би трябвало да сте чувствителни, с цел да разберете по какъв начин детето възприема думите ви.

Любими хора

Любовта е ярко възприятие, което би трябвало да бъде предпазено. Изживявайки го, се научаваш да желаеш благополучие на околните си, без да очакваш нищо в подмяна. Това е изключително показателно, когато любовта не е взаимна.



Партньор

Някои от най-висшите кармични връзки. В другарство с човек от тази категория се научаваш да приемаш други гледни точки и да ги слушаш. Трябва да живеете в естетика, тогава никой негатив не може да унищожи връзките ви.

Ако започнете да чувствате какофония - направете всичко, с цел да възстановите хармоничните връзки. И единствено откакто дадете всичко допустимо, с цел да запазите връзката, можете да я развалите. На този стадий страстите към този момент са изчезнали и можете да мислите трезво.

Родители, братя и сестри

Хората, които са най-близо до вас. Те са това, което заслужавате в живота си, и това би трябвало да ги приемете. Децата наследяват кармата на своите родители, като едно дете наследява кармата на единия родител, а другото на другия.

И в случай че имате безкористна връзка с тази категория хора, подкрепяте се взаимно - имате най-хубавото, което може да ви се случи в този живот. Помагайте си един на различен, само че не действайте срещу волята си.

Роднини

Отношенията с тях са построени на взаимопомощ. Трябва да сте благи и дружелюбни към околните си, в противоположен случай децата ви ще наследят отрицателното. В тази категория обаче може да има „ енергийни вампири “, които непрекъснато ще се пробват да получат освен това от вас, в сравнение с можете да дадете. Не хабете силата си върху тях, това ще ви окаже неприятно въздействие в бъдеще.

Приятели

Когато изграждате връзки с тези хора, не би трябвало да се пробвате да се възползвате от другите, както и те от вас. Тези връзки би трябвало да бъдат безкористни. Общуването с тези хора е елементарно за вас, разбирате се чудесно, наподобява, че четете мислите си един на различен. Общуването с другари би трябвало да се основава на доверие и в случай че не го изпитате или „ приятелите “ са ви измамили, значи в никакъв случай не сте си били близки.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР