Деца на по 10-11 години разбиват с нож и тротинетка

...
Деца на по 10-11 години разбиват с нож и тротинетка
Коментари Харесай

Малолетни разбиват с нож вендинг автомати в София

Деца на по 10-11 години разрушават с нож и тротинетка вендинг машини в опит да оберат събраната сума. Машините се намират в столичния квартал " Гео Милев ".

 Крадци нападат вендинг автомати в Бургас (видео) Виж още

Кадри от вандалщината сподели собственичката на автоматите. Жената е възмутена от експанзията, която се вижда на записите и се пробва да открие родителите на децата.

" В събота малко след 18:30ч. видяхме потресаваща демонстрация на дребни деца, които са добре облечени и по никакъв метод не наподобяват обезпокоени. Сумата, която може да се вземе от една такава машина е незначителна. Най-странното е, че те имаха подръчни материали, с цел да разрушават машините ", споделя собственичката Юлия Милева.

Вадели от найлонова торбичка нож, отверка и всевъзможни сходни подръчни материали, в това число и с тротинетските блъскали машините.

Тя прибавя, че касовите апарати на машините също са разрушени, макар че не са съумели да стигнат до монетниците, тъй като в един миг се появява мъж, който реагира и те напущат мястото. На другия ден обаче още веднъж идват и оглеждат машините, с цел да се пробват отново.

" Финансовите вреди, които са нанесени на самите машини са в пъти повече от събраните в машината. Днес ще подадем тъжба в полицията, тъй като това не може да остане по този начин. Потресена съм от експанзията на тези деца ", прибавя Милева.



Само преди ден в Бургас имаше сходен случай с разтрошаване на вендинг машини.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР