Детройт вече има своето ново място за спагети, което може

...
Детройт вече има своето ново място за спагети, което може
Коментари Харесай

Mom's Spaghetti - ресторантът на Еминем

Детройт към този момент има своето ново място за спагети, което може и да се трансформира в туристическа дестинация, тъй като негов притежател е най-успешният бял рапър Еминем. Ресторантът Mom's Spaghetti отваря порти през днешния ден, съгласно известие в формалния уебсайт на Еминем. В менюто му са включени главно спагети, както си проличава и от името.

Спагетите се оферират даже като съществена съставна част на сандвич, само че не са пропуснати и кюфтенцата, с което общо взето се изчерпва асортиментът. Това е първи опит на рапъра за непрекъснато заведение след двата пилотни pop-up ресторантa. Pop up безусловно значи " изскачам " и това са краткотрайни места, които " изскачат "  на обещано място за къс интервал от време – от една вечер или седмица до цяла година. Каква обаче ще бъде съдбата на Mom's Spaghetti?

Името, несъмнено, идва от встъпителния стих на Lose Yourself.

В шлагера си от 2002 година Еминем рапира: " His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti. "

Рапърът популяризира новото си бизнес начинание по местен телевизионен канал, като клипът несъмнено си заслужава да се види. Той освен показва Еминем, извисяващ се над хоризонта на Детройт, само че също по този начин го демонстрира и носещ готварски ръкавици, брандирани с логото на Mom's Spaghetti.



В рекламното видео има и отпратка към частта с повръщането от текста на Lose Yourself, което си е самоуверен ход, когато искаш да продаваш храна, само че въпреки всичко приказваме за Еминем - не може да сме шокирани от опита за скандал, нали?

Освен ресторанта за спагети, който се обитава на първия етаж от постройката, Еминем е заел втория етаж, като в него ще се обитава The Trailer - магазин, от който човек може да си купи всичко, обвързвано с фамозния рапър и множеството му сполучливи инициативи. 

 
Еминем разследван от тайните служби поради Иванка Тръмп
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР