Детето, което тази вечер бе ударено от кола на НСО,

...
Детето, което тази вечер бе ударено от кола на НСО,
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ и лоши новини от катастрофата с автомобил на НСО, прегазил дете

Детето, което довечера бе ударено от кола на НСО, е в тежко положение и заплаха за живота. Това оповестиха от болница "Св. Анна ", където е било признато.

Автомобил на НСО е взел участие в мелето на "Драган Цанков ", прегазено е дете


"Момче на 14 година, потърпевшо при злополука на бул "Драган Цанков " в София е признато в Спешното поделение на УМБАЛ "Св. Анна " - София ", допълниха от пресцентъра на лечебното заведение.

Детето е в тежко, повредено положение, с заплаха за живота. Хоспитализирано е Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване на болничното заведение.

Подробности ще бъдат предоставени на брифинг в болничното заведение в 08.00 ч. на 13 декември.

Както БЛИЦ първи заяви, тежкият случай е станал към 20 часа довечера. Все още не е ясно дали момчето е било блъснато на пешеходна пътека или в необезопасен сектор. Няма информация и дали в колата на НСО е бил единствено водачът или е имало и други хора.

Момчето има счупена лява ръка, тежка черепно-мозъчна контузия, която е лицева, както и гръдна контузия със обиден бял дроб. Все още се прави диагностика на момчето, настанено е в Реанимация, оповестява Нова телевизия.


СНИМКИ: Нова телевизия

От НСО потвърдиха, че колата, блъснала детето, е тяхна. Уведомена е Военна прокуратура и сега се обясняват събитията към случая.



Когато е ясно за какво и по какъв начин автомобилът на НСО е блъснал пешеходец, от службата ще излязат с публична информация.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР