Детето, което скочи от терасата на дома си в Роман

...
Детето, което скочи от терасата на дома си в Роман
Коментари Харесай

Психиатри ще работят с детето, което скочи от терасата на дома си след семеен скандал

Детето, което скочи от терасата на дома си в Роман след фамилен скандал, се възвръща, научи организация BulNews.
14-годишното момче е било с проблематично държание, заяви шефът на обществената работа във Враца Мария Търнавска. Преди време нападало доктор в незабавното поделение в града. От отдел „ Закрила на детето “ в Мездра са почнали работа с него още през 2017 година поради сигнали за проявена експанзия. След интензивни срещи и диалози с 14-годишното момче, обществените служащи отчели преодоляване на агресивното му държание.
Изненадващо, преди дни той решил да постави завършек на живота си, като скочи от 4-ия етаж в жилищния блок, където живее. След скока младежът е превозено незабавно в болничното заведение във Враца със счупени крака. В наличието на служители на реда и на родителите си, детето декларирало, че единствено скочило от терасата, откакто станало очевидец и се ядосало от спор сред членовете на семейството.
В момента детето е в относително положително положение, като му следва интервенция. Когато положението му се усъвършенства, с него ще работят освен психолози, само че и психиатри. Семейството му не е рисково, имат всичко належащо, макар че живее в беднотия, споделиха още обществените.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР