Детето-чудо на българската музика Крисия Тодорова стана художничка. Талантливата певица,

...
Детето-чудо на българската музика Крисия Тодорова стана художничка. Талантливата певица,
Коментари Харесай

Крисия стана художничка

Детето-чудо на българската музика Крисия Тодорова стана художничка. Талантливата певица, която още е и танцьорка и композитор, към този момент рисува картини, видя HotArena .

И се оправя толкоз добре, че скоро може да провежда и лична галерия.

Първата й картина „ Цветовете на гласа ” към този момент притегли вниманието на почитателите и следва да бъде продадена на благотворителен търг. Средствата ще отидат за подкрепяне на деца с артистични качества, а младата девойка ще показа картината си персонално, с вярата да събере повече средства за дребните гении, написа „ България през днешния ден ” .

" Крисия прояви интерес и към рисуването и съумя да сътвори картината „ Цветовете на гласа ”. Много е удовлетворена от резултата ” , споделя татко й Марин Тодоров.

Крисия показала интерес към изобразителното изкуство неотдавна, а майка й оказва помощ да развие следващия гений. А също така младата певица не стопира да се занимава с музика.

Предстои й още присъединяване в няколко благотворителни концерта за заболели деца. ” И през минали години го е правила, а в този момент продължава да се развива в тази тенденция.
Казва, че желае да оказва помощ, което нас като родители единствено може да ни радва ”, споделя още Тодоров.

Иначе до края на ноември 14-годишната изпълнителка има още три благотворителни изяви. А през декември й следва да бъде още по-натоварена. Откакто не е част от екипа на Слави, тя има повече изяви и отпреди.

Наред с хубавото обаче, на Крисия й се случил и един противен случай. Тийнейджърката се блъснала в една стена и си спукала костта на един от пръстите.

„ Играела с други деца в коридора на пансиона, в който е настанена. Блъснала се е в една от стените и си е пукнала костта.
В продължение на 18 дни ще е с гипс ”, описа бащата на изпълнителката.

От септември Крисия живее независимо в интернат в София към Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков ”.

„ Има си съквартирантка. Научи се да готви, пазари си артикули. За малко време порасна доста и се научи да бъде независима. С майка й сме доста горди с нея. Но и още желае препоръки от нас. Добре се оправя сама ”, гордее се Тодоров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР