Детето-чудо Крисия влюби България в себе си преди 6 години,

...
Детето-чудо Крисия влюби България в себе си преди 6 години,
Коментари Харесай

Крисия атакува световната сцена от Пловдив

Детето-чудо Крисия влюби България в себе си преди 6 години, а геният и непринудеността <210> откраднаха сърцето на шоумен N1 Слави Трифонов.

Много неща се случиха в живота <210> от този момент - показа страната ни ослепително на детската Евровизия в Малта през 2014 година, работи с едни от най-хубавите музиканти у нас от “Ку-ку бенд ”, раздели се с “Шоуто на Слави ” и продължи напред.

Днес тя е прелестна 15-годишна госпожица и се приготвя душевен за началото на новата образователна година. Ще бъде в 9-и клас в паралелка “Поп и джаз пеене ” на софийското Музикално учебно заведение и чака да учи много нови специфични предмети.

Миналата година се наложи Крисия да се отдели от фамилията си в Разград и да се оправя сама с много неща в София, където се реалокира, с цел да учи в Националното музикално учебно заведение “Любомир Пипков ”. “Не ми беше елементарно и се усещах много самотно без моите близки. Трябваше да се оправя. Щастлива съм, че тази година ще пребивавам дружно с огромната ми сестра Тифани, която също ще учи в София. ”

От някое време Крисия композира и мечтае сама да написа песните си. “Когато сътворявам текст, мисълта ми на британски върви безупречно, може би тъй като е доста музикален език и е по-лесно, на български ми е по-трудно да създавам ”, споделя младата звезда.

В момента работи по нова авторска ария дружно с музиканта Светлин Къслев. С него тя направи и последната си ария “Витамин “, която излезе на музикалния пазар това лято. Съвсем скоро ще бъде готово и най-новото <210> парче - с текст на британски, съвременно звучене и доста power! “Надявам се да изненадам прелестно своите фенове ”, тръпне Крисия.

На интимния фронт всичко е умерено. “Засега си нямам гадже ”, споделя надарената певица. И се радва на щастието, претърпяно през последните 6 години. “Всичко, което ми се случи през това време, ми донесе доста непредвидени моменти на страст, наслада и сбъднати фантазии ”, споделя девойката.

Мечтата <210> е да стисне ръката на световноизвестни музиканти и да се подреди един ден измежду тях като благополучен човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР