Детето, чиято майка тази сутрин нахлу в детска градина в

...
Детето, чиято майка тази сутрин нахлу в детска градина в
Коментари Харесай

Нови подробности по случая с агресивната майка в детска градина във Варна

Детето, чиято майка тази заран нахлу в детска градина в кв. " Владислав Варненчик ", е обещано на бащата. Родителите са разграничени. Това заяви на брифинг Лилия Христова, шеф дирекция " Образование и юношески действия " в Община Варна.

По-рано агресивна майка, преодолявайки прелюдия пропускателен режим, нахлу в детската градина и е нанесла лека прорезна рана на служител от детската градината. На мястото са пристигнали органите на Министерство на вътрешните работи, Бърза помощ и прокуратурата. Държавното обвиняване сега води следствието, добави госпожа Христова.

Психолози от Общината работят с екипа на детската градина. Служителите, най-вече дами, са уплашени.

Детското заведение няма да бъде затваряно, разясни още Лилия Христова.

Тя сподели още, че пропусквателният режим в детската градина е съвършен. Няма по какъв начин обаче да не бъдат допускани родители, които оставят или вземат децата си, стана ясно от думите ѝ.

Нападателката е проявявала нападателно държание и преди, само че до крайности не се стигало.

Вчера, напомни Лилия Христова, заместник-кметът по образованието Павел Попов организира работното съвещание с шефовете на детските градини във Варна, включително и по тематиката за изясняване на пропускателните режими до постройките от страна на родители и други лица.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР