Детективите призоваха повече жертви на Уейн Коузънс да се явят

...
Детективите призоваха повече жертви на Уейн Коузънс да се явят
Коментари Харесай

Колко жертви на Уейн Коузънс са пропуснати - и колко ченгета-убийци се крият на видно място?

Детективите приканиха повече жертви на Уейн Коузънс да се явят на фона на опасенията, че той може да се е разминал с други неприятни закононарушения против дами.

И следствие по какъв начин на настоящия служител на реда от Met е било разрешено да изнасили и убие Сара Еверард предизвести, че в случай че не бъде въведена по-строга инспекция на новобранците, няма нищо, което да попречи на различен чиновник да се трансформира в палач. Доклад на лейди Елиш Ангиолини откри, че минимум три сили са пропуснали шансове да спрат Кузенс, който е натрупал поредност от ненаказани полови закононарушения отпреди 20 години и в никакъв случай не е трябвало да бъде допускан да се причисли към полицията.

И трагично Скърбящото семейство на Сара сподели, че тя към момента щеше да е жива през днешния ден, в случай че закононарушенията му бяха разкрити, преди той да я грабне от улицата в Клапхам, Южен Лондон, след подправен арест и да я удуши в Кент. Лейди Елиш разпознава лист от пропуски в метода, по който Кузенс е бил вербуван и проверяван, и по какъв начин са били разсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР