Детективите осуетиха опита на невзрачен директор на училище в Калифорния

...
Детективите осуетиха опита на невзрачен директор на училище в Калифорния
Коментари Харесай

Директорът измисли сложно алиби след убийството на семейството — преди безпрецедентна идея да разбули случая

Детективите осуетиха опита на неугледен шеф на учебно заведение в Калифорния да прикрие петкратното ликвидиране на фамилията си с полет отвън щата, като прегледаха подробно колата той нае в Кълъмбъс, Охайо.

Винсънт Брадърс, който тази година навърши 61 години като наказан на гибел в държавния затвор Сан Куентин, беше наказан по пет обвинявания за ликвидиране първа степен през 2007 година

До ден сегашен той отхвърля да е умъртвил отчуждената си брачна половинка Джоани Харпър, тъщата Ърнестин Харпър, 4-годишния наследник Маркес, 2-годишната щерка Линдзи и 6-седмичното бебе Маршал на 6 юли, 2003.

Пенсионираният специфичен сътрудник на отдела за поведенчески разбор на ФБР Марк Сафарик разруши напъните, положени от детективите, с цел да опровергаят видимо солидното оправдание на Brothers и да обезпечат присъдата му в подкаста на Fox True Crime.

Приятел на 39-годишната Харпър се обадил в полицията на 8 юли 2003 година, откакто ревизирал дамата, откакто тя извънредно не се появила на черква два дни по-рано. Там т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР