Дете загина при пожар в Кюстендил. Инцидентът е станал вчера

...
Дете загина при пожар в Кюстендил. Инцидентът е станал вчера
Коментари Харесай

Трагедия в Кюстендил! 11-годишен загина при пожар

Дете почина при пожар в Кюстендил. Инцидентът е станал през вчерашния ден вечерта, оповестиха от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

На незабавния телефон е бил подаден сигнал за зародил пожар в къща, намираща се в града. Пламъците са погасени от два пожарни автомобила и седем чиновници. При идване на мястото на произшествието е открито, че гори жилищна сграда, спомагателна към нея и автомобил с газова уредба.

При почистване на спомагателната сграда е открито тялото на починало момче на 11 година При пожара са унищожени къщата, постройката и колата.

Вчера на разсъмване е получено известие за пожар на тежкотоварен автомобил на автомагистралата „ Струма “. Пострадали са мъж на 69 година, с 85% изгаряния, и жена на 63 г, с 60% изгаряния. Те са нощували в кабината на камиона, на паркинга на бензиностанцията. Транспортирани са в „ Пирогов “.

През миналото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 198 сигнала за катастрофи. Ликвидирани са 138 пожара.

С директни материални вреди са зародили 21 пожара, от които шест са в жилищни здания, един в промишлена постройка, два в спомагателни, краткотрайни или паянтови постройки, пет в транспортни средства, два в селското стопанство.

Без нанесени материални вреди са зародили 117 пожара, от които 71 в сухи треви, горска постелка и шубраци, четири в стърнища, 39 в боклуци.

Извършени са 52 избавителни действия и помощни интервенции.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР