Дете реди плочки на тротоар в летните жеги. Видеото е

...
Дете реди плочки на тротоар в летните жеги. Видеото е
Коментари Харесай

Малолетно дете реди павета в София

Дете реди плочки на тротоар в летните жеги. Видеото е снимано от Теодор Михайлов, който попада на обстановката. Той търси пояснение от възрастен служащ, който му дава отговор че „ детето учи поминък “.

„ Вчера към 15 часа другар, който е минал малко по-рано, ми прати видео, на което се вижда малко дете по какъв начин носи плочки и ги чука с чук. Малко по-късно пристигнах дотук, тъй като не можех да допускам, че това се случва. Самото дете продължаваше да реди, да носи плочки. Останалите служащи не бяха доста общителни. Казаха ми, че имат лопати и могат да хвърлят павета и ми споделиха, да си вървя “, изясни пред bTV Теодор Михайлов.

„ От реакциите в интернет разбрах, че от седмици има деца, които на централен столичен бул. по през целия ден мъкнат и поставят плочки, което е скандално и се вижда от хиляди, само че няма реакция от никого “, добави той.

Теодор Михайлов не е подал формален сигнал, само че се надява институциите да се самосезират, откакто казусът към този момент е станал обществен.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР