Despacito на Луис Фонси, оригинално с участието на самия него,

...
Despacito на Луис Фонси, оригинално с участието на самия него,
Коментари Харесай

Despacito – песента, която покори света

Despacito на Луис Фонси, автентично с присъединяване на самия него, както и на Даде Янки, бързо се трансформира в една от най-популярните песни на всички времена. По-малко от 6 месеца след излизането на клипа с тази ария, той е гледан повече от 2 милиарда пъти в Ютюб.

До този миг сингълът е слушан общо 4,6 милиарда пъти във всички стрийминг услуги, изпреварвайки Sorry на Джъстин Бийбър, която до този миг заемаше купата.





"Това, което отприщи тази ария, е просто полуда ", споделя Фонси, пуерториканският артист, музикант и създател на песни, който пее на испански в нашумялото парче.

"Не желая да употребявам думата "злополука ", тъй като действително се пробвах да напиша шлагер, само че несъмнено не чаках песента да пожъне сходен триумф. Просто желаех да накарам хората да танцуват “

39-годишният съобщи, че международният триумф на Despacito, която съумя да стане №1 ария в 35 страни, в това число Англия, в действителност го обнадеждил във връзка с настоящия политически климат.

„ Идвам от Пуерто Рико, само че сега домът ми е в Маями. Всички ние живеем в забавно време, в което водачите желаят да ни разделят един от различен, желаят да построят стени.

Затова Despacito, която сплоти толкоз доста хора и култури, ме кара да се гордея със себе си и със своето дело. Музиката има невероятна мощ. Може да звучи сладникаво, само че имам вяра, че точно тя е това, което ни сплотява. “, споделя Фонси.

Хитът озаглави музикалните ранглисти в Латинска Америка, още когато беше пуснат през януари, само че англоезичният свят се възпламени по песента, едвам откакто Джъстин Бийбър направи ремикс на песента под името Despacito (Remix). Младият реализатор чул въпросното парче в нощен клуб и незабавно изискал да направи лична версия, като избрал да резервира испанските лирики и присъединяване на досегашните реализатори.



 Не след дълго новата версия станала феномен във всички стрийминг услуги, най-много в Spotify и Apple Music. Клипът с песента бързо се трансформира в четвъртия най-гледан видеоклип на всички времена в Ютюб.

Според някои критици Despacito в никакъв случай не би могла да реализира сходна популярност без приноса на Джъстин Бийбър, само че не може и да се отхвърли, че песента несъмнено заслужава аплодисменти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР