Десният бек на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:0

...
Десният бек на ЦСКА Иван Турицов коментира победата с 2:0
Коментари Харесай

Турицов се цели в победата срещу Левски

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов разяснява успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той остана удовлетворен от играта на своя отбор и показа, че чака победа от идното дерби против Левски.

„ През първото полувреме изключително имахме доста чисти положения. Ако бяхме осъществили повече попадения, дуелът щеше да е по-лесен. 2:0 е подъл резултат, Локомотив опита да се върна, държахме висока отбрана и направихме всичко допустимо да излезем от мача като спечелили “, стартира Турицов. 

„ Всеки се бори за другия. Играем извънредно крепко във всяко единоборство и за мен, неслучайно сме позволили минимум голове. Трябваше 1-2 победи да има една след друга, с цел да тръгне тимът. Запазихме всички футболисти от предишния сезон. Няма по какъв начин предишния сезон да сме били от най-хубавите, а в този момент да не се представяме добре със същите футболисти “, продължи той.

„ Имам доста малко време, прекарано с Нестро Ел Мсестро при първия му престой, бях дребен, 16-годишен, не си припомням какъв е бил тогава “, разяснява бранителя по адрес на разликата сред предходния и настоящия престой на треньора на отбора.

„ Знаехме мощните страни на Локомотив и не толкоз положителните, заслужена победа. “

„ Очаквам само победа против Левски, дерби, прекрасен мач за гледане по малкия екран и на стадиона, чакам добър свършек за нас “, съобщи десният бек за идното дерби против Левски.

„ Чувствам се извънредно добре, секторът за посетители беше цялостен, разясних с тях, споделих им, че съм последният човек, който ще потегли против тях, уповавам се да са ме разбрали “, приключи Иван Турицов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР