ДесиСлава се върна на сцената, Емануела затвърди лидерските позиции. Ето

...
ДесиСлава се върна на сцената, Емануела затвърди лидерските позиции. Ето
Коментари Харесай

ДесиСлава се завърна след раждането, избра емблематичен пловдивски клуб

ДесиСлава се върна на сцената, Емануела затвърди лидерските позиции. Ето какво още се случи в Megami Club Plovdiv: Богинята на нощния живот не стопира да бъде мястото за съвършени парти-нощи това лято в Пловдив. Премина още една превъзходна седмица, изпълнена с извънредни лайв вечери, прелестни шоу стратегии онлайн с внушителни гледки.
Започваме с огромната вест, а тя е, че ДесиСлава се завърна след феновете си.

Певицата скоро роди второто си дете и към този момент се усеща подготвена да бъде на сцена. Деси направи първия си лайв в Пловдив след раждането точно в Megami Club Plovdiv. В заведението я чакаха нейните хиляди почитатели, които се вълнуваха от срещата, колкото и самата ДесиСлава. Вечерта беше доста специфична и незабравима.

Още на идната вечер прожекторите на сцената на Богинята на нощния живот осветиха звездата Емануела. Тя се появи в Megami Club Plovdiv с къса рокля, която акцентира стегнатото й тяло. За следващ път притегли погледите към себе си и потвърди, че няма конкуренция в сектора – и откъм визия, и откъм шлагери.

Ваня и Dj Дамян са двойка, която няма потребност от показване. Те се погрижиха за оптималното празненство развлечение в петъчната вечер в Megami Club Plovdiv. Цялата седмица в заведението беше подчинена на " No Limit " тематиката, която доближи връхната си точка с грандиозно шоу в събота.

Теди Александрова, Алисия и Азис ви чакат тази седмица в Megami Club Plovdiv

Богинята на нощния живот не пропуща да сътвори сензация. Всяка седмица празненство нощите са извънредни и неповторими. Така ще бъде и през идващите четири вечери, които ще са обединени от тематиката " In Paradise ".
Горещите заглавия на сезона ще звучат в сряда в Megami Club Plovdiv, защото музикален посетител ще бъде Теди Александрова. Актуалното заглавие на певицата “Топ “ към този момент е цялостен шлагер, който ще чуете онлайн в заведението дружно с останалите й страхотни песни. Студентите ще участват на празненството без вход.

Класата, стилът, сексапилът и актуалността си имат сборен облик и той е Алисия. Звездата обожава пловдивските си фенове и сцената на Megami Club Plovdiv. Участието й в Богинята на нощния живот ще бъде голямо наслаждение за нея. Не пропускайте събитието, което ще е с вход свободен за студенти!

И ето го кулминационното празненство тази седмица. На емблематичния петък 13- и, този, който няма потребност от показване - Азис ще бъде многопочитаем посетител на Megami Club Plovdiv. Емоцията, която той излива на своите клубни концерти в Богинята на нощния живот, не може да се опише с думи...трябва да се усети. Направете го! " In Paradise " седмицата ще завърши внушително в събота.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР